Red Bull on uue hooaja eel sattunud raskustesse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christian Horner.
Christian Horner. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas osaleva Red Bulli meeskonna juht Christian Horner tunnistas, et nende tiim on uue hooaja esimese testisõidu eel sattunud raskustesse, sest tänavuse hooaja masin pole veel valmis.

Sel nädalavahetusel ehk 1. veebruaril alustatakse tänavuse hooaja esimese testisõiduga, mis toimub Hispaanias, Jerezi ringrajal. Kui mitmed suuremad meeskonnad on juba avalikustanud, millal nad oma uue hooaja masinaid avalikult demonstreerivad, siis Red Bull on selles osas sattunud keerulisse olukorda, sest tänavuse aasta masin pole veel valmis.

«Veel mitte,» vastas Horner ausalt küsimusele, kas 2015. aasta auto on valmis. «See on vist meie kümne eelneva hooaja jooksul kõige lühem aeg, mis meil on olnud tootmise ja auto kokkupaneku jaoks. On uskumatu, kui palju tehas on suutnud asju juba praeguseks muuta, kuid enne pühapäeva on veel palju tööd vaja ära teha,» lisas Horner.

Tänavusel hooajal istub lisaks ka mullu Red Bulli rooli keeranud Daniel Ricciardo kõrval kuulsa energiajoogi nime kandva tiimi masinasse Daniil Kvjat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles