Tartu Rocki alistanud Den Boschi peatreener: me ei uskunud, et Rock taas kaugviskeid tabab

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Den Boschi Shoetersi peatreener Sam Jones.
Den Boschi Shoetersi peatreener Sam Jones. Foto: Video / youtube

Korvpalli Eurochallenge sarjas kaotas Tartu Ülikool/Rock eilses vahegrupi kolmandas mängus napilt võõrsil 77:78 Den Boschi Shoetersile. Võõrustajate youtube'i kanalil avalikustati mängu järel video, kus said sõna vastaste peatreener Sam Jones ja Den Boschi mängumehed Brandyn Curry ja Arvin Slagter.

Shoetersi peatreener Jones nentis, et nad polnud valmis selleks, et Rock tabab kaugviskeid sama hoogsalt kui nädal varem Saratovi Avtodoriga mängides - kui Venemaal tabas Rock mängu lõpuks 19 kolmepunktiviset, siis sama hoogsalt alustati ka eile ning avapoolajal visati sisse 16st viskest üheksa. «Arvasime, et nad ei tee samasuguseid viskeid nagu möödunud nädalal Venemaal, aga ilmselgelt me eksisime. Teiseks poolajaks tegime muudatusi,» selgitas Jones, kelle hoolealused suutsid mängu teises pooles initsiatiivi haarata ning lõpuks võidu vormistada.

Suurt rolli mängis selles Brandyn Curry, kes tabas Rocki leegionäri Augustas Peciukeviciuse mööda läinud vabavisete järel loetud sekundis enne mängu lõppu võidu toonud viske. «Tegin lihtsalt viske, mida harjutan iga päev,» selgitas Curry, kes kiitis kodutiimi fänne ja kinnitas, et just publiku toetus aitas tal emotsionaalse mängijana end õigel hetkel käima tõmmata.

Rockil on kolmest peetud kohtumisest kirjas kaks kaotust ja üks võit, Den Bosch on seni pidanud kaks kohtumist ja saanud kirja nii võidu kui kaotuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles