Miss Valentine võistlustel saab näha iluvõimlemise maailmameistrit

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rühmvõimlemise maailmameister «Madonna».
Rühmvõimlemise maailmameister «Madonna». Foto: Riinu-Liis Lajal

Kuu aja pärast toimuvale Miss Valentine'i võimlemisturniirile ja rühmvõimlemise MK-etapile on kokku registreerunud üle 1400 osaleja 31 erinevast riigist. Lisaks rohkele osalejate arvule on võistlusele registreerunud ka iluvõimlemise maailmameister Anna Rizatdinova.

«Hetkeseisuga on võimlejaid tulemas üle 1200, koos treenerite ja delegatsioonijuhtidega on osalejate arv üle 1400,» rääkis võistluse peakorraldaja Janika Mölder. «Online-registreerimine on küll lõppenud, aga meie kogemus näitab, et osalejaid lisandub viimasel hetkel veel.»

21. korda korraldatav rahvusvaheline võimlemisturniir Miss Valentine algab 20. veebruaril. Kolme päeva jooksul astuvad teiste hulgas võistlusplatsile mitmekordne MM-medalist ja 2013. aasta rõngakava maailmameister Anna Rizatdinova Ukrainast, tema võistkonnakaaslane, MM-pronks Viktoria Mazur, maailma edetabeli seitsmes võimleja Marina Durunda Aserbaidžaanist, USA valitsev meister Jasmine Kerber ning Aasia mängude proksmedalist Viktoria Gorbunova Kasahstanist. Samuti on kohal kogu maailma rühmvõimlemise paremik, eesotsas eelmise aasta maailmameistri «Madonna» naiskonnaga Venemaalt.

«Kuna Moskvas toimub Miss Valentine'iga samal ajal iluvõimlemise GP, siis ei osanud me sel korral oodata, et iluvõimlemise tippnimed meie turniirile tulla kavatsevad,» ütles Mölder. «Taolised üllatused teevad meele igal juhul rõõmsaks: see on võimlemise fännidele tõeliseks maiuspalaks.»

Miss Valentine 2015 toimub 20.-22. veebruaril Tartus A. Le Coq'i spordimajas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles