Pariis lõpetas Meistrite liiga kaotusega, Innsbruck võiduga

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martti Juhkami (paremalt teine).
Martti Juhkami (paremalt teine). Foto: cev.lu

Võrkpalli Euroopa meistrite liigas pidasid teisipäeva õhtul oma tänavuse viimase mängu eestlaste koduklubid Pariisi Volley ja Inssbrucki Hypo Tirol. Ardo Kreegi koduklubi Pariisi Volley jäi võõrsil 0:3 alla Meistrite liiga tiitlikaitsjale Belgorodi Belogorjele, Martti Juhkami ja Oliver Venno klubi Innsbruck sai aga 3:1 võidu Antwerpeni Precura üle.

Kreek tegutses Venemaa superklubi vastu diagonaalründajana ning kogus korralikud 11 punkti. Rünnakuid realiseeris ta 45%-liselt, blokiga lisandus üks punkt. «Esimene geim läks korralikult aia taha, aga edasi oli mäng enam-vähem,» rääkis harjumatul positsioonil tegutsenud Kreek volley.ee-le.

Venno ja Juhkami tiim lõpetas ebaõnnestunud meistrite liiga alagrupiturniiri positiivselt, kui 3:1 mängiti üle Antwerpeni Precura. Kogu mängu platsil viibinud Juhkami kontosse jäi 15 punkti, kolmes esimeses geimis kaasa teinud Venno kogus 8 silma.

«Tahtsime näidata, et oleme parem meeskond ja vōitlesime tasavägise mängu enda kasuks. Kahjuks mängisime oma vōimalused edasi pääseda varem maha, aga kodupublikule oli hea pakkuda vōidukat mängu,» rääkis Juhkami pärast mängu.

Play-off kohtumistele pääsesid 13 paremat - iga alagrupi võitja ja kuus paremat teise koha saavutanud meeskonda. Kolme tiimiga on kohamängudel esindatud nii Venemaa, Poola kui Itaalia. Alagruppide võitjatene kindlustasid edasipääsu Constanta Tomis (ROU), Nocvosibirski Lokomotiiv (RUS), Rzeszowi Asseco Resovia (POL), Kaasani Zeniit (RUS), Belgorodi Belogorie (RUS), Belchatowi PGE Skra (POL) ja Perugia Sir Safety (ITA). Teisele kohale platseerunud meeskondadest on veel konkurentsis Ankara Halkbank (TUR), Berliini Recycling Volleys (GER), Piacenza Copra Volley (ITA), Jastrzebski Wegiel (POL), VfB Friedrichshafen (GER) ja Cucine Lube TREIA. CEV Cupil jätkavad mänge Antwerpeni Precura (BEL) Roselare Knack (BEL) Teruel CAI (ESP) ja Istanbuli Fenerbahce (TUR).

Täna peab oma viimase alagrupimängu Anu Ennoki naiskond Salo LP Viesti, kes võõrustab kell 18.30 algavas kohtumises Busto Arizio (Itaalia) naiskonda, otseülekannet saab jälgita SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles