Ojamaa jätab Motherwelliga hüvasti: lahkun raske südamega

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa.
Henrik Ojamaa. Foto: Youtube

23-aastane Eesti jalgpallikoondise ründaja Henrik Ojamaa teatas, et lahkub Šotimaa meistriliigas mängivast Motherwelli meeskonnast.

Ojamaa viibis Motherwellis lauenulepingu alusel ning kuigi tema mängijaõigused kuuluvad Varssavi Legiale, siis Poola pealinna ründaja ei naase. Ojamaa agent Jonne Lindblom teatas Twitteri vahendusel, et mängijat jätkab karjääri väljaspool Poolat.

«Laenuleping Motherwelliga on nüüd ametlikult lõppenud. Kuigi positsioon liigatabelis pole selline, mida Motherwell väärib, nautisin oma aega meeskonnas, mis on mu südamele väga lähedal,» seisis Ojamaa Facebooki postituses. «Olen kindel, et treenerid ja meeskonnakaaslased/sõbrad lõpetavad hooaja tugevalt ning mina jään klubi tulihingeliseks toetajaks. Loodan, et mu lahkumine annab mõnele noorele mängijale võimaluse pääseda algkoosseisu. Suur tänu fännidele, jään oma Šotimaa sõpru igatsema ning lahkun raske südamega.»

Motherwell kasutas sotsiaalmeediat aga eestlase tänamiseks ning selgitas fännidele Ojamaa lahkumise tagamaid. «Klubi kinnitab, et Henrik Ojamaa andis teada, et ei soovi laenulepingut pikendada. Tegime Henrikule parima pakkumise, mis suutsime, kuid ta soovis muutust ning me austame tema otsust. Täname Henrik Ojamaad tema panuse eest ning soovime edu uues klubis,» teatas klubi Twitteri vahendusel.

Ojamaa tegi tänavusel hooajal Šotimaa kõrgliigas kaasa 18 mängus ning lõi kolm väravat. Eestlane valiti fännide poolt detsembrikuu parimaks mängijaks.

Henrik Ojamaa karjäär:

2009-2010 Derby County

2009 Stafford Rangers (laen)

2010-2011 Aacheni Alemannia

2011 Sittardi Fortuna (laen)

2011 Rovaniemi Palloseura

2012-2013 Motherwell

2013-... Varssavi Legia

2014-2015 Motherwell (laen)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles