Saalijalgpalli liigas asus liidriks SK Augur Enemat

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saalijalgpall.
Saalijalgpall. Foto: Marko Saarm / Sakala

Triobeti saalijalgpalli liigat asus 12. vooru järel juhtima SK Augur Enemat, kes on sarnaselt Tallinna FC Anžiga kogunud 26 punkti. Tabeliseis tipus on ääretult tihe, sest viiel meeskonnal on teenitud vähemalt 20 punkti.

12. vooru keskses kohtumises oli vastamisi FC Anži - FC Cosmos. Enne eilset veel 25 punktiga liigat juhtinud Cosmos pidi väljakuperemeeste 3:0 paremust tunnistama. Anži läks kohtumist kiirelt 2:0 juhtima, kui Dmitri Kulikov ja Sergei Kostin olid täpsed vastavalt 6. ja 7. minutil. Mängu viimase tabamuse eest hoolitses Anži puurilukk Dmitri Renin, kes lõi palli 39. minutil tühja väravasse.

Liidrikohale kerkinud SK Augur Enemat alistas varem vahelejäänud mängus Rummu Dünamo 13:3.

Augur Enemati, Anži ning Cosmose järel on tabeli neljas meeskond FC Narva United 23 punktiga, Sillamäe JK Dinal on kirjas 20 punkti. Kuuendal kohal on Nõmme BSC Triobet kümne punktiga, seitsmendal kohal oleval Rummu Dünamol ning kaheksandal real asuval Maccabil on kirjas vastavalt kuus ja kolm punkti.

Põhiturniiri lõpuni on veel jäänud kaks vooru. Play-off kohtumistele pääsevad kuus meeskonda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles