Piltuudis: Hamilton ja Rosberg pääsesid esimest korda uue Mercedese rooli

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2015. aasta Mercedes F1 W06 Hybrid.
2015. aasta Mercedes F1 W06 Hybrid. Foto: SCANPIX

Lewis Hamilton ja Nico Rosberg said esmakordselt proovida Mercedese uut vormel-1 autot, millega osaletakse MM-sarjas käesoleval hooajal.

Rosberg ja Hamilton said nime F1 W06 Hybrid kandva masinaga läbida siiski vaid 18 ringi, osaledes Silverstone'i ringrajal toimunud ametlikul n-ö filmipäeval, kus tiimidel on õigus läbida reklaamürituse raames maksimaalselt sada kilomeetrit. Päev lõppes oodatust varem, sest rada tabas lumetuisk.

Ametlikult esitleb Mercedes uut autot pühapäeval Jerezi ringrajal, kus tehakse algust esimese hooajaeelse testiga. Uue auto puhul torkab enim silma mootorikattele lisatud aerodünaamiline «uim». Mercedese mullune auto oli praktiliselt löömatu, sest Hamilton ja Rosberg võitsid sellega vormel-1 sarjas kahepeale 16 etappi. Mõistagi kindlustas Mercedese sellega ka tootjate MM-tiitli, Hamilton tuli sõitjate arvestuses maailmameistriks ja Rosberg sai teise koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles