Galerii: Katy Perry tõmbas Super Bowli eel endale oskuslikult tähelepanu

Postimees Sport
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti aja järgi ööl vastu esmaspäeva selgub järjekordne ameerika jalgpalliliiga NFLi võitja, kui Phoenixis on kavas 49. Super Bowl. New England Patriotsi ja Seattle Seahawksi vahelise duelli eel on palju kõneainet pakkunud Patriotsi meeskond, kes finaalipääsu taganud kohtumises Indianapolis Coltsi vastu kasutasid tahtlikult või tahtmatult palle, mis ei olnud vastavalt nõuetele täis pumbatud. Super Bowli eel otsustas antud teemal nalja visata ka vaheajashow’l esinev Katy Perry.

«Ma ei pea ennast sellel alal eksperdiks, kuid ma võin kinnitada, et minu tulevases shows ei ole midagi õhust tühjaks lastuda,» teatas lauljatar pressikonverentsil. Perry kõrval asub poolajal lavale ka legendaarne Lenny Kravitz.

Uuringute tulemuse kohaselt oli avapoolajal Patriotsi 12st pallist 11 õhust veidike tühjemad. Avapoolaja võitis Patriots 17:7. Teisel poolajal oli pallidega kõik normis ja teise poolaja võitis Patriots 28:0.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles