Korralik koht väheste treeningute kiuste

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Irina Štork ja Taavi Rand.
Irina Štork ja Taavi Rand. Foto: SCANPIX

Kuigi Taavi Rand veetis möödunud suve sõjaväetarkusi omandades, piisas tal koos paarilise Irina Štorkiga vaid paarist kuust tõsistest treeningutest, et jõuda Euroopa meistrivõistlustel jäätantsus 13. kohale.

«Võib-olla oli vähesest harjutamisest kasu – pinged olid maas ning võistlema mindi mõttega, et tuleb, mis tuleb,» rääkis Eesti Uisuliidu peasekretär Gunnar Kuura. «Nad olid ise ka oma võistlusega rahul ning saavad rahulikult MMiks valmistuda.» MMile pääsu norm oli Eesti jäätantsijatel juba varem täidetud, kuid vajalik piir ületati ka seekord.

Võitjaks kroonitud prantslastele kaotati Gabriella Papadakisele ja Guillaume Cizeronile üle 47 punkti. Reaalsema eesmärgina võiks tuleval aastal üritada kohta esikümnes, kuid seekord jäi Rannal ja Štorkil ka sellest puudu 17 silma. Kuura andis mõista, et esikümnesse jõudmine eeldab paljude asjaolude klappimist, kuid lisas, et tehniliste oskuste poolest on see täiesti võimalik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles