Kuuendana lõpetanud Northug loodab MMil starti pääseda

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petter Northug.
Petter Northug. Foto: SCANPIX

Norra suusatamise meistrivõistlustel jagati täna medaleid klassikatehnikas sõidetud sprindis. Meeste konkurentsis käis tihe heitlus ka MM-piletite nimel. Täpse MMile sõitva koosseisu peaksid norralased paika panema täna õhtul.

Meeste seas krooniti Norra meistriks Timo Andre Bakken, kes edestas Sondre Turvoll Fosslit ja Emil Iverseni. Esikolmikule järgnesid Eirik Brandsdal, Tomas Northug ja Petter Northug.

Just mäestikulaagrist saabunud Northug teatas pärast sõitu, et ta on end näidanud nüüd piisavalt ja koht MMi sprindidistantsil peaks tal nüüd käes olema. Lisaks leidis Northug, et MM-koha peaks kindlasti saama ka tema vend Tomas, kes finaalis kukkus ja langes seetõttu esikoha konkurentsist.

Sprindis on MM-pilet kindlalt olemas Sotši olümpiavõitjal Ola Vigen Hattestadil, kes tunnistas seda ka ajalehele VG. Lisaks vendadele Northugidele sihivad MM-kohta veel Fossili, Brandsdal, Pal Golberg ja Finn Haagen Krogh.

Naiste konkurentsis võidutses Ingvild Flugstad Östberg, kes edestas Kari Vikhagen Gjeitnesi ning eelsõidus parimat aega näidanud Maiken Caspersen Fallat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles