Noor kahevõistleja sai taliolümpiafestivalil 18. koha

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klaus Mark Kolpakov.
Klaus Mark Kolpakov. Foto: eok.ee

Klaus Mark Kolpakov saavutas täna Euroopa noorte taliolümpiafestivali kahevõistluse individuaaldistantsil 18. koha, murdmaasuusa segateatevõistkond tuli 11. kohale.

Hüpete järgselt 25ndana suusarajale saanud Kolpakov tõusis 5 km pikkusel murdmaasõidul 19. ajaga lõppkokkuvõttes 18. kohale. Treener Andrus Ilvese sõnul jäi Kolpakovil suusahüpetes varu, kui nii hea tõukega oleks võinud mõned meetrid juurde saada ja paari koha võrra eespool suusarajale saada.

Hüpete järel 2. kohal olnud Risto Raudberg diskvalifitseeriti, kuna läks liiga vara rajale, 19. rajale läinud Artti Aigro oli 36. ja Ainar Pikk 37.

Murdmaasuutamise segateates saavutas Eesti võistkond koosseisus Karl Erik Rabakukk, Mariel Merlii Pulles, Martin Luts ja Hanna Britt Laursoo 11. koha. Osalesid 18 riigi võistkonnad, võitis Venemaa Norra ja Saksamaa ees. Treener Hille Saarepuu sõnul tegid kõik täna tubli sõidu, eriti tüdrukud, kes täna juba palju vihasemalt sõitsid.

Laskesuusatamise segateatevõistkond koosseisus Brita Liivamaa, Anneliis Viilukas, Hannes Moor ja Marko Koskinen sai 16. koha. Teatevõistkond oli väljas 21 riigil, võitis Norra Venemaa ja Saksamaa ees.

25.-30. jaanuarini Vorarlbergis ja Liechtensteinis toimunud XII Euroopa noorte taliolümpiafestivalil osales ligi 900 sportlast 45 riigist. Eesti Olümpiakomitee lähetas festivalile 21 sportlast: iluuisutajad Diana Reinsalu ja Daniil Zurav, kahevõistlejad Klaus Mark Kolpakov, Ainar Pikk ja Risto Raudberg, laskesuusatajad Marko Koskinen, Brita Liivamaa, Hannes Moor, Jüri Uha, Mari Uha ja Anneliis Viilukas, murdmaasuusatajad Karoliine Kuus, Hanna Britt Laursoo, Martin Luts, Mariel Merlii Pulles, Karl Erik Rabakukk ja Taavi Valter Taveter, mäesuusatajad Tuule Laine ja Juhan Luik ning suusahüppajad Artti Aigro ja Sandra Sillaste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles