Kauri Kõiv: ülihead suusad, laskmine oli keskmine, sõidukiirus väga kehv

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeste 10 km distantsil sai parim eestlane Kauri Kõiv 22. koha.
Meeste 10 km distantsil sai parim eestlane Kauri Kõiv 22. koha. Foto: Tairo Lutter

Otepää laskesuusatamise EM-il meeste sprindis parima eestlasena 22. koha saanud Kauri Kõiv võistlusjärgset intervjuud andes ajavõtuprobleemide tõttu oma täpset kohta veel ei teadnudki, kuid hindas oma esitust siiski nigelaks.

«Pole sõidukiirus päris see, mis tahaks veel,» vahendab ERR Sport Kõivu sõnu ETVle antud intervjuus. «Tegelikult oli raske otsus juba see, et 20 km vahele jätta. See 20 km näitas ka, et pakuti võimalust – lase ainult pihta. Täna tahtsin kindlasti starti tulla, aga sellest sõiduvormist ei piisa, et medali eest kaasa rääkida.»

Pealkiri parandatud 01.02.2015 kell 22:35 - tsiteeritud ERRi uudise pealkirjas sisaldunud ebaõige üleskirjutus «tahtmine oli keskmine» asendatud õige väljendiga «laskmine oli keskmine». Toimetaja vabandab Kauri Kõivu ees ülekontrollimata tsitaadi avaldamise pärast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles