Valga Käval süvendas käsipalliliigas Aruküla kriisi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipall.
Käsipall. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eesti käsipallimeistrivõistluste 14. vooru viimases kohtumises sai Valga Käval kodus 23:19 (14:7) jagu Aruküla SK meeskonnast.

Võitjate resultatiivseimad mängijad olid Andris Celminš 12 ja Ingmar Kasuk 4 ning kaotajatel Andre Sild 6 ja Andres Pukka 4 tabamusega. Viimasel kohal olev Aruküla on nüüd kaotanud seitse mängu järjest ning teises ringis jäädi üldse punktita.

Kävali treener Hendrik Karlson: «Esimesel poolajal meil kaitse pidas ja lasime vastasel visata vaid seitse väravat. Pärast vaheaega eduseis uinutas, eriti nooremaid mehi. Muutusime rünnakutel kärsituteks, mille Aruküla karistas kiiretega ära, samuti tegutses nende puurisuul hästi Siim Normak. Pärast minutilist mõõtepausi saime ennast taas käima ja vahe püsis lõpuni stabiilsena. Seekord oli kõrge tempoga mäng, mis väsitas ka vastast. Meie poolt tuleb kiita meeskondlikku tegutsemist.»

Aruküla juhendaja Toivo Järv: «Esimesel poolajal läks meil mäng käest ära. Teisel pooltunnil jõudsime korraks vähendada vahe kahele tabamusele, ent siis ei jätkunud meil jõudu nende aeglase tempoga kaasa minemiseks. Tegime kiiretel lihtsaid pallikaotusi ning ei saanud positsioonirünnakul hakkama.»

 Tabeliseis 14. vooru järel: 1. Põlva Serviti 24, 2. HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 24, 3. Viljandi HC 22, 4. HC Viimsi/Tööriistamarket 18, 5. Valga Käval 9, 6. SK Tapa 6, 7. Audentes 5, 8. Aruküla SK 4 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles