Real ja Atletico said Hispaanias mõlemad kindla võidu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Reali kaitsja Sergio Ramos.
Madridi Reali kaitsja Sergio Ramos. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Hispaania kõrgliigas teenisid võidulisa Madridi Real ja Madridi Atletico, alistades vastavalt 4:1 Real Sociedadi ja 3:1 Eibari.

Real jäi kodus juba esimesel minutil üllatuslikult kaotusseisu, kui skoori avas Aritz Elustondo. Juba kolmandal minutil oli aga taas tablool viik, sest palli saatis väravasse James Rodriguez. Avapoolaja lõpus viis Sergio Ramos Reali juhtima ning teisel poolajal lõi Karim Benzema veel kaks väravat.

Atletico asus võõrsil Eibari vastu tänu Antoine Griezmanni väravale ning Mario Mandžukici kahele tabamusele juba 25. minutiks 3:0 juhtima ja sellega oli mäng ka tehtud. Minut enne kohtumise lõppu lõi Federico Piovaccari kodumeeskonna auvärava.

Liigatabelis on Real 51 punktiga liider, samuti 20 mängu pidanud Barcelona, kes kohtub homme kodus Villarrealiga, jääb nelja punkti kaugusele. Atletico on pidanud 21 mängu ja hoiab samuti 47 punktiga kolmandat kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles