Video: Mercedese sõitjad jagasid uueks hooajaks lubadusi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg (vasakul) ja Lewis Hamilton.
Nico Rosberg (vasakul) ja Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

Mercedese vormel-1 tiim avaldas reklaamvideo, kus nende sõitjad Lewis Hamilton ja Nico Rosberg jagavad lubadusi uueks hooajaks.

Esmalt meenutatakse Hamilton ja Rosbergi aastataguseid lubadusi, mis täitusid - alistada Red Bullid ning võita mõlema sõitja koduetapid vastavalt Silverstone'is ja Hockenheimis. 2015. aastal tahab Hamilton parandada Mercedeste esinemist kvaifikatsioonis, kihutada täisgaasil ja lõpetada Melbourne'i etapp, Rosberg aga lubab pöörata esikohad sagedamini headeks tulemusteks võidusõidus, austada konkurente ning võita Singapuris.

Mullu pidi Hamilton avaetapi Melbourne'is katkestama, ent parandas vea Malaisias, jättes Rosbergi nii kvalifikatsioonis kui ka sõidus kindlalt selja taha. Rosberg suutis terve hooaja jooksul võidutseda ajasõitudes tervelt 11 korral Hamiltoni seitsme vastu, kuid võitis vaid viis etappi, sellal kui britt sai kirja 11 etapivõitu.

Tänavune hooaeg algab 15. märtsil Austraalias, esimeste hooajaeelsete testisõitudega tehakse Hispaanias Jerezis algust aga täna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles