Iirimaal testimisel olev Sander Puri andis väravasöödu ja sai kiita

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Puri (paremal).
Sander Puri (paremal). Foto: SCANPIX

Iirimaal testimisel viibiv Sander Puri tegi kaasa esimeses Sligo Roversi kontrollmängus, kui 3:1 võideti Shelbourne'i.

Puri alustas mängu algkoosseisus ning oli mitmel puhul väga aktiivne ning korra pääses ka ise korduvalt löögile, kuid võrku sahistada ei suutnud, vahendab Soccernet.ee.

Küll aga andis mõlemal äärel tegutsenud 26-aastane poolkaitsja resultatiivse söödu, kui 40. minutil vasakult äärelt palli kasti toimetas ja Dinny Corcoran selle ära lõi. Välja vahetati ta 70. minutil, kui seisuks oli 2:1.

Enne märtsis algavat hooaega peetakse veel neli sõpruskohtumist, järgmisena ollakse kahe nädala pärast vastamisi Waterford Unitediga. Selleks ajaks on ilmselt teada ka Puri saatus.

Eilse mängu järel kiideti eestlast ka Sligo fännifoorumites, kus teda nimetati korduvalt kohtumise üheks paremaks mängijaks. Eesti koondist on Puri esindanud 56 korda ja löönud kolm väravat, ent viimastel aastatel pole ta peamiselt vigastuste tõttu üheski koduklubis stabiilselt mänguaega teeninud ega ole seetõttu mahtunud ka koondise peatreeneri Magnus Pehrssoni valikusse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles