Galerii: Austraalia lahtiste finaalis tormasid väljakule protestijad

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Austraalia lahtiste tennisemeistrivõistluste meesüksikmängu finaali Novak Djokovici ja Andy Murray vahel häirisid teise seti keskel väljakule tormanud protesteerijad.

Loosungite ja särkide järgi otsustades nõudis kümmekond protestijat Austraalia avamist pagulastele. Paar inimest jooksis väljakule, kuid turvameeskond püüdis nad kiirelt kinni ning parajasti puhkepausiks istet võtnud Djokovici ega Murrayni ükski neist ei jõudnud. Politsei ja turvamehed eskortisid protesteerijad kiirelt väljakult ja tribüünidelt minema ning mäng seisis vaid paar minutit.

Seejuures pidid protestijad olema suhteliselt paksu rahakotiga, sest nad olid endale ostnud piletid esimestesse ridadesse. Kui keskmiselt maksis finaalipääse Austraalia ajakirjanduse andmetel 800 Austraalia dollarit ehk ümberarvutatult ligi 600 eurot, siis platsiäärsete kohtade eest tuli kindlasti välja käia veel märksa enam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles