Eesti meeskadettide koondis võidutses Soomes

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vehklemine.
Vehklemine. Foto: SCANPIX

Eesti meeskadettide epeekoondis koosseisus Ruslan Eskov, Andzej Gedzo, Maksim Serhovets ja Klim Gusarov võitis Soomes Espoos peetud Euroopa karikavõistluste etapi.

Terve võistluspäeva suurepärast vehklemist näidanud Eesti koondis alistas pingelises finaalis USA esindusvõistkonna 45:44. Eduka võistluse tegi ka Eesti naiskadettide koondis (Karoliine Loit, Violetta Gulakova, Sandra Skoblov, Andra Talen), kes saavutas kolmanda koha.

Teel finaali alistas Eesti meeskadettide koondis kaheksandikfinaalis Eesti teise võistkonna 45:22, seejärel Norra 45:37 ja poolfinaalis USA neljanda võistkonna 45:36. Kokku osales 14 võistkonda.

Eesti naiskadettide koondis oli avaringis vaba ning alistas seejärel veerandfinaalis Itaalia kolmanda võistkonna 43:22. Poolfinaalis tuli tunnistada Soome 45:41 paremust. Pronksimatšis võideti aga Itaalia esindusvõistkonda 45:32. Kokku osales 10 võistkonda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles