Ajaleht käis vaatamas Rocki trenni: Rock lihvib end meeskonnaks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÜ/Rocki korvpallimeeskonna neljapäevane trenn (pildil trenni vaatama tulnud ülikooli kantsler Andres Liinat koos treeneritetrio Visnapuu, Kandimaa ja Kullamäega).
TÜ/Rocki korvpallimeeskonna neljapäevane trenn (pildil trenni vaatama tulnud ülikooli kantsler Andres Liinat koos treeneritetrio Visnapuu, Kandimaa ja Kullamäega). Foto: Margus Ansu / Postimees

«Nice weather!,» tervitati TÜ/Rocki korvpallimeeskonna leegionäri Callistus Eziukwud ülikooli spordihoone uksel. Päeval oli antud tormihoiatus ja ajalehtede veebilehekülgedel manitseti inimesi koju jääma.

Vihm Eziukwule väga suurt meelehärmi ei tekitanud, ent käteräti oli soojadel maadel mängima harjunud mees ülalt tuleva taevamärja kaitseks pähe ja õlgadele laotanud.

Saalitrennis olid kohal peaaegu kõik, kelle Rockiga liitumisest uudised ajakirjandusest läbi käinud. Vaid Silver Leppik ravib veel kätt ja septembris kindlasti meeskonda aidata ei saa. Noortest lootustest tegid Rockiga trenni Janari Jõesaar ja Joonas Järveläinen.

Rock on umbes kuu koos treeninud. «Saali oleme üsna vähe teinud, põhiliselt teeme areeni, » kirjeldas enda sõnul hästi meeskonda sisse elanud Tanel Kurbas. «Paljusid tundsin enne ka.»

Seega omavahelise läbisaamise ja üksmeele mõttes on meeskonnast meeskond saamas. Mängulises mõttes veel mitte.

Tõenäoliselt ei paista ideaalselt sujuvat meeskonnamängu veel ka nädalavahetusel Rakveres peetaval Eesti nelja parima meeskonna turniiril. Septembri lõpul tulevaks Balti karikaturniiriks tuleb aga juba täie väega väljas olla. Tõsise mahviga trennid jätkuvad selle nimel.

Lugu TÜ/Rocki korvpallimeeskonna trennist saab lugeda esmaspäevasest ajalehest Tartu Postimees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles