Zahkna: Otepää medalid võtsid MMi pinge maha

Peep Pahv
, Ülevaade
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepääl jätkuvatel laskesuusatamise lahtistel Euroopa meistrivõistlustel saavutas Eesti võistkond juunioride segateates viienda koha. Võitjaks kroonitud Venemaale kaotas Eesti 4.37,4. Hõbemedali võitsid prantslased, kolmandaks tuli Ukraina. Eesti koondise koosseisu kuulusid Meril Beilmann, Tuuli Tomingas, Johan Talihärm ja Rene Zahkna. Kamba peale kasutati ära 15 varupadrunit ja tehti kolm trahviringi
Otepääl jätkuvatel laskesuusatamise lahtistel Euroopa meistrivõistlustel saavutas Eesti võistkond juunioride segateates viienda koha. Võitjaks kroonitud Venemaale kaotas Eesti 4.37,4. Hõbemedali võitsid prantslased, kolmandaks tuli Ukraina. Eesti koondise koosseisu kuulusid Meril Beilmann, Tuuli Tomingas, Johan Talihärm ja Rene Zahkna. Kamba peale kasutati ära 15 varupadrunit ja tehti kolm trahviringi Foto: Kristjan Teedema

Otepääl täna lõppeval laskesuusatamise EMil juunioride arvestuses kaks hõbemedalit võitnud Rene Zahknat ootab veel viimane omaealiste tiitlivõistlus – kahe nädala pärast peetakse Valgevenes legendaarses Raubitši laskesuusatamise keskuses juunioride MM. Zahkna sõnul saab ta seal startida pingevabalt, kuna medalivõitude eesmärk sai juba EMil täidetud.

«Olen kolmel eelmisel aastal võitnud kaks omavanuste tiitlivõistluste medalit ning lootsin, et see õnnestub ka tänavu,» rääkis ta. Samas näitas EM, et medali võitmiseks on eestlasel kõik võimalused ka MMil, sest võrreldes Otepää võistlusega pole väga palju tõsiseid konkurente lisandumas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles