Raha pärast jalgpalluriks hakanud tähtmängija jäi oma hiigelpalgast ilma

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Benoit Assou-Ekotto.
Benoit Assou-Ekotto. Foto: SCANPIX

Eilsega läks Inglismaal kinni jalgpallurite üleminekuturg ning teiste seas sai vabaks agendiks senine Tottenhami mängumees Benoit Assou-Ekotto. Tottenhami põhitiimi eest ei olnud mees väljakul käinud umbes poolteist aastat, kuid tema nädalapalgaks oli kopsakas 50 000 eurot.

Mullu QPRis laenul olnud vasakkaitsja pole sel hooajal ühtegi mängu kirja saanud ning Tottenhamis ebasoosingusse langenud 30-aastase Assou-Ekotto leping lõpetati.

Kameruni koondislane on samas küllaltki vastuoluline jalgpallur, kuna ta on tunnistanud avalikult, et maailma populaarseima mänguga tegeleb ta vaid raha pärast. «See on ainult töö. Tegemist on hea tööga ja ma ei vihka jalgpalli, kuid võin öelda, et see ei ole ka minu kirg,» rääkis kaitsja 2010. aastal The Guardianile. «Kõik inimesed teevad tööd ju raha pärast. Seega ma ei saa aru, miks inimesed olid šokeeritud, kui ma rääkisin, et mängin jalgpalli raha pärast. Tegelikkuses on kõik jalgpallurid sellised.»

Tottenhami teate peale otsustas Assou-Ekotto aga Facebookis teada anda, et lõpuks ometi saab ta nüüd nautida vabadust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles