USA kossustaar: Kristjan Kangur on tõenäoliselt maailma kõige tugevam mees

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keith Langford Milano meeskonna särgis.
Keith Langford Milano meeskonna särgis. Foto: SCANPIX

Praegu Venemaa tippklubi Kaasani Unicsi ridadesse kuuluv ameeriklasest tagamängija Keith Langford rääkis intervjuus ajakirjale Basketball, et tema kunagine klubikaaslane Kristjan Kangur avaldas talle tõeliselt muljet, kui mehed koos Milano Emporio Armani ridades mängisid.

«Kangur on tõenäoliselt maailma kõige tugevam mees. Isegi kui ta Sienas mängis, uurisime ta järele, sest ta oli nii tugev. Ta on platsil tõeline võitleja, kuid muidu väga pehme jutuga mees. Ja kui ta vahel midagi ütles, oli see kas väga naljakas või väga tark. Ta on tõenäoliselt üks paremaid meeskonnakaaslaseid, kes mul on kunagi olnud,» kiitis Langford Basketballile antud intervjuus Kangurit.

31-aastane Langford on NBAs pidanid San Antonio Spursi eest kaks mängu, kuid põhiliselt on ta tegusid teinud Euroopas. Euroliigas on ta olnud viimastel aastatel üks suuremaid skooritegijaid. Hooajal 2010/11 viskas ta BC Himki eest Euroliigas keskmiselt 19,7 punkti, 2012/13 oli Milano särgis tema saagiks 17,5 punkti, järgmisel hooajal viskas ta Milano eest 17,7 silma ning tänavu Unicsi ridades 18,8 punkti.

Kristjan Kangur (paremal) Milano ridades mängimas.
Kristjan Kangur (paremal) Milano ridades mängimas. Foto: Giuseppe Cottini
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles