Mercedese tiimi juht uue hooaja eel: Rosberg ja Hamilton ei hakka läbi saama

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg ja Lewis Hamilton.
Nico Rosberg ja Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas osaleva Mercedese meeskonna juht Toto Wolff avaldas arvamust, et sarnaselt 2014. aasta hooajaga valitseb ka tänavu nende meeskonnas tõsine konkurents ja tiimi sõitjad Nico Rosberg ning Lewis Hamilton ei hakka suurteks sõpradeks.

Möödunud hooaja keskel kiskusid Hamiltoni ja Rosbergi omavahelised suhted keeruliseks, sest kahekesi võisteldi meistritiitli eest ning kumbki kahest kangest ei tahtnud tiimikaaslasele ja konkurendile midagi kergesti kinkida. Pärast hooaja viimast, Abu Dhabis sõidetud etappi, leppisid mehed aga omavahel ära, kuid Wolffi sõnul ei tähenda see, et sama sõbralikult jätkatakse sel hooajal.

«Mul ei ole illusiooni, et 2015. aasta tuleb lihtsam» tunnistas Wolff Jerezis, kus praegu sõidetakse hooajaeelseid esimesi testisõite. «Praegusel eluhetkel on nad tiimikaaslased ja konkurendid. Nii lihtsalt on. Ei ole ju mõtet oodata omavahelist kooskõla, kui seda ei ole niikuinii oodata,» lisas Wolff.

Mercedese tiimi juhi sõnul ei tähenda see aga, et meeskond liigsetesse raskustesse satuks. «Oleme eelmisest hooajast õppinud. Oleme meeskonnana muutunud küpsemaks, sealhulgas ka sõitjad,» teatas Wolff.

Uus F1 sarja hooaeg algab märtsi keskel sõidetava etapiga Austraalias, Melbourne'is.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles