Sauberiga kiireima aja sõitnud Nasr: Mercedes varjab oma vormi konkurentide eest

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felipe Nasr.
Felipe Nasr. Foto: SCANPIX

Täna oli Hispaanias, Jereze ringrajal kavas F1 sarja hooaja eelse esimese testisõidu kolmas päev ning kiireima aja sai kirja Sauberi sõitja Felipe Nasr, kelle sõnul ei ole mullu hooaega valitsenud Mercedese tiim testisõitudel näitamas oma täielikku võimsust.

Nasr sõitis täna 95 ringi ja tema kiireimaks ajaks oli 1.21,545. Sauberi mehe järel sai teise aja kirja Ferraril kihutanud Kimi Räikkönen (1.21,750) ning kolmas aeg jäi Mercedese sõitja Nico Rosbergi arvele (1.22,047). Nasr leidis siiski tänase päeva järel, et Rosberg oleks võinud välja sõita kiirema aja, kuid Mercedese meeskond ei taha oma sõiduvormi konkurentidele avalikustada.

«Arvan, et võib-olla Mercedese meeskonna autod varjavad pisut seda, milleks nad suutelised on,» vahendas Nasri sõnu autosport.com. «Ma ei näinud, et nad oleksid endast andnud 100%.»

Jereze ringrajal kavas oleva testisõidu viimane päev on homme.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles