Video: fänn läks Super Bowli kaotusest raevu ja hüppas peaga telerisse

Postimees Sport
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Super Bowli tänavuseks võitjaks krooniti New England Patriots, kes alistas esikohamängus 28:24 tiitlikaitsja Seattle Seahawksi. Poolajal rõõmustas Phoenixis pealtvaatajaid Katy Perry.
Super Bowli tänavuseks võitjaks krooniti New England Patriots, kes alistas esikohamängus 28:24 tiitlikaitsja Seattle Seahawksi. Poolajal rõõmustas Phoenixis pealtvaatajaid Katy Perry. Foto: SCANPIX

Ameerika jalgpalli profiliiga NFLi finaalis ehk Super Bowlil alistas New England Patriots 28:24 tiitlikaitsja Seattle Seahawksi.

YouTube´is ringleb video, kus Seahawksi fänn kaotab kaotuse tõttu enesekontrolli ning hüppab peaga telekasse ja lõhub selle. Ilmselt on tegu lavastusega, et heita nalja Seahawksi meeskonna ja selle poolehoidjate üle.

Kohtumise lõpus oli Seahawksil suurepärane võimalus ka kohtumine enda kasuks pöörata, kuid nende mängujuhi Russell Wilsoni söödu lõikas 20 sekundit enne kohtumise lõppu vahelt esimest hooaega liigas mängiv 24-aastane Malcolm Butler. Seahawks sai antud lahenduse eest ekspertidelt kõvasti kriitikat, kuna vastaste väravaala lähistel oleks otstarbekam olnud mängida jooksumängu.

Ka videos kritiseerib vihane fänn mängu viimaseid lahendusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles