Marussia naaseb vormel-1 sarja?

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marussia meeskonna sõitjad.
Marussia meeskonna sõitjad. Foto: SCANPIX

Eelmise hooaja lõpus rahalistesse raskustesse sattunud ja vormel-1 sarjas osalemisest loobunud Marussia meeskond võib BBC andmeil sel hooajal siiski sarjas kaasa teha.

Meeskond üritab administreerimise alt vabaneda ja Marussia president Graeme Lowdon on väidetavalt leidnud uued võimalikud toetajad, kelle abil loodetakse siiski sarjas jätkata.

«Marussia teeb edusamme, et olla pikemas perspektiivis jätkusuutlik,» kommenteeris meeskonna administreerimisega tegelev FRP Advisory esindaja. Uute investorite tulekuga muutub ilmselt ka meeskonna nimi.

Kuigi Marussia varad taheti oksjonil maha müüa, on ka see plaan peatatud, et alles jätta eelmise aasta vormleid, et neid sel aastal kasutada. Kui rahaasjad tõesti korda saadakse, tuleb meeskonnal saada eelmise aasta autode kasutamiseks luba teistelt meeskondadelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles