Jalgpalliliit palub staadionile tulles aega varuda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sinisärklaste vägi Lilleküla staadionil.
Sinisärklaste vägi Lilleküla staadionil. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti Jalgpalli Liit soovitab kõigil pealtvaatajatel täna õhtul kell 21:30 A. Le Coq Arenal toimuvale Eesti - Itaalia EM-valikmängule tulles varuda aega ja tulla staadionile vähemalt tund aega enne mängu algust.

«Staadionile tuleb ligi 10 000 inimest. Avame A. Le Coq Arena väravad 2 tundi enne kohtumise algust ehk kell 19:30 ja palume pealtvaatajatel kohale tulla piisava ajavaruga, et jõuda õigeks ajaks oma istekohale,» märkis EJLi peasekretär Tõnu Sirel.

«Arvestades ilmaolusid soovitame inimestel end soojalt riidesse panna. Staadionil ei tohi mängu ajal kasutada vihmavarje, kui see segab teisi pealtvaatajaid. Soovitame staadionile tulles vihma kaitseks kaasa võtta vihmakeep,» lisas Sirel.

 Staadionile sisenedes on vaja läbida turvakontroll. Staadionil on toitluspunktid, müügil on suupisted, joogid ja erinevat sorti fänniatribuutika ning ametlik mängukava (40 lehekülge, hind 15 krooni). Tasumine nende toodete eest toimub staadionil vaid sularahas.

Liiklusummikute vältimiseks on publikul soovitatav tulla A. Le Coq Arenale ühistranspordiga. Staadioni juures on võimalik autot parkida vaid erilubadega.

Mängu vaatama tulles ei tohi kaasa võtta endale ja teistele ohtlikke esemeid, suuremad kotid on soovitav koju jätta, sest nende kontroll viidab palju aega. Staadionil ei ole pakihoidu. Oma söök ja jook tuleb samuti koju jätta. Vastavalt UEFA reeglitele ei tohi staadionile kaasa võtta ega seal müüa alkoholi. Staadionile võib kaasa võtta fotoaparaadi, välja arvatud suured profikaamerad (suur objektiiv, fotokott).

 Vastalt UEFA uuele määrusele ei tohi staadionile kaasa võtta vuvuzelasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles