Tartu idufirma aitab Tammeka meeskonnal väravaid lüüa

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HealMe.eu tegevjuht Karl Kull (vasakul) ja Tartu JK Tammeka mänedžer Kaarel Kiidron lõid käed, et Tartu tippjalgpallurid saaksid uuel hooajal mängida võimalikult heades jalgpallijalatsites.
HealMe.eu tegevjuht Karl Kull (vasakul) ja Tartu JK Tammeka mänedžer Kaarel Kiidron lõid käed, et Tartu tippjalgpallurid saaksid uuel hooajal mängida võimalikult heades jalgpallijalatsites. Foto: Tartu Tammeka pressiteenistus

Tartu Jalgpallikool Tammeka ja Tartu idufirma HealMe.eu sõlmisid lepingu, mille kohaselt on HealMe.eu algaval Premium liiga hooajal Tammeka esindusmeeskonna putsasponsor. Lepingu eesmärk on toetada Tammeka vutimehi uute jalgpallijalatsite soetamisel, et täita esindusmeeskonna sportlikke eesmärke.

Tartus loodud tervishoiuagentuuri Healme.eu tegevjuhi Karl Kulli sõnul seob startup-ettevõtet ja Tammekat kirg kvaliteedi vastu. «HealMe.eu eesmärk on vahendada patsientidele kvaliteetseid teenuseid, samas kui Tammeka kirg on arendada Tartu spordi kvaliteeti,» sõnas Kull. Tema selgitusel hakkas idufirma jalgpalliklubi putsasponsoriks, sest sellisel toetusel on ka tervise hoidmise mõõde: «Sportlase tervis sõltub otseselt jalatsist, milles ta sporti teeb. HealMe.eu aitab Tammekal nii head jalgpalli mängida kui ka Tartu vutimeeste tervist hoida.»

Tammeka mänedžer Kaarel Kiidron rõhutas kvaliteetsete putsade tähtsust jalgpallis. «Jalgpallur teostab end platsil eelkõige jalgadega. Kvaliteetsed jalgpallijalatsid on hädavajalikud jalgpalluritele nii väravasuul, kaitseliinis kui ründes,» rääkis Kiidron, kes usub, et tervishoiuagentuuri HealMe.eu ja jalgpalliklubi seob ka huvi Tartu linna esindamise vastu. «HealMe.eu näitab startup-ettevõttena, et Tartu on innovatiivne linn, meie jalgpallurid näitavad oma tegudega, et Tartu on sporti armastav linn,» lisas Kiidron. Uus liigahooaeg algab Tammeka jaoks 7. märtsil kui Nõmme Kalju võõrustab Tartu meeskonda Hiiu staadionil.

Tammeka jalatsisponsor HealMe.eu on sõltumatu tervishoiuagentuur, mille eesmärk on pakkuda sobivaid lahendusi kõigile patsientidele, kes on huvitatud kvaliteetsetest tervishoiuteenustest Euroopa Liidus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles