Klavan Dortmundi võitmise järel: mõtleme juba järgmisele mängule

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (paremal) mängus Dortmundi Borussia vastu.
Ragnar Klavan (paremal) mängus Dortmundi Borussia vastu. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi Augsburg alistas eile Saksamaa liigas Dortmundi Borussia, kuid Klavani sõnul pole meeskonnal tiheda mängugraafiku tõttu võidu üle rõõmustamiseks just üleliia palju aega.

Augsburgil on käimas tihe mängunädal, sest alles pühapäeval alistati kodus 3:1 Hoffenheim ning juba eile mängiti võõrsil Dortmundiga. Järgmine kohtumine ootab ees taas pühapäeval, kui kodus võetakse vastu Frankfurdi Eintracht.

Klavani sõnul ei anna tihe mängugraafik eilse Dortmundi võidu üle aega liiga palju rõõmustada. «Inglise liiga nädalal (st tihedat mängugraafikut- toim.) ei ole meil kahjuks aega suurelt tähistada võitu, sest mõtleme juba Frankfurdi mängule,» rääkis Klavan Bundesliga kodulehele.

Eilse võiduga kerkis Augsburg Saksamaa liigatabeli neljandale kohale. Klavani koduklubil on koos 33 punkti ning täpselt sama palju on ka kolmandat kohta hoidval Borussia Mönchengladbachil. Saksamaa liigat juhib 46 punktiga Müncheni Bayern, teisel kohal on 38 silmaga Wolfsburg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles