Uskumatu skoor: USAs võitis korvpallimeeskond mängu seisuga 2:0

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: SCANPIX

USA keskkooli korvpallis pidasid omavahel kummalise matši kaks Alabama osariigi kooli meeskonda, kelle vastasseis lõppes skooriga 2:0.

Omavahel olid kohtumas Bibb County ja Brookwoodi keskkoolid, kellele mõlemale oli omavaheline mäng neljandaks matšiks käesoleval nädalal. Nii läksid mõlemad tiimid mängule plaaniga rõhuda kaitsemängule ning säästa end rünnakulejooksmisest. Ilmselt polnud aga kumbki meeskond valmis selleks, et mängu võitja selgub vaid ühe korvi põhjal ehk kui Bibb County suutis tabloole tuua seisu 2:0, siis Brookwoodi noortel ei olnud sellele midagi vastu panna ja kummaliselt väikese skooriga kohtumine lõppeski.

Lisamärkusena olgu välja toodud, et Alabamas mängitakse keskkoolis korvpalli ilma kindla rünnakuajata ehk viset ei tule sooritada teatud sekundite jooksul. See võimaldab palli valdaval meeskonnal hoida palli enda käes nii kaua, kuni tahtmist on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles