Eksklusiivne võimalus: Markko Märtini võidukas ralliauto pannakse oksjonil müüki

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Markko Märtin 2004. aastal Fordiga kihutamas.
Markko Märtin 2004. aastal Fordiga kihutamas. Foto: SCANPIX

Suurbritannia oksjonifirma Silverstone Auctions andis teada, et veebruari lõpus toimuval oksjonil pannakse müüki tehasetiimi auto Ford Focus, millega Eesti rallimees Markko Märtin 2004. aastal WRC-sarjas häid esitusi tegi.

Silverstone Auctionsi teatel saab Märtini võidukat masinat soetada oksjonil, mis toimub 21. ja 22. veebruaril. 2004. aastal sai Märtin müügisoleva Fordiga esikoha Prantsusmaal sõidetud Korsika etapil ning Hispaanias sõidetud Kataloonia rallil. Lisaks jõudis Märtin sama masinaga 2004. aastal veel korduvalt esikümnesse.

Oksjonimaja tegevdirektor Nick Whale kommenteeris auto müümise kohta, et tegemist on eksklusiivse võimalusega. «See on ainulaadne võimalus osta ühte sellist autot,» rääkis Whale. «M-Sport müüb oma WRC rallisid võitnud masinaid väga-väga harva ning seega on see suurepärane võimalus, et osta omale tükike motospordi ajalugu,» lisas Whale.

Oksjonimaja hinnangul kujuneb Märtini masina hinnaks ligikaudu 180 000 - 200 000 inglise naela. Silverstone Auctioni kodulehe ja konkreetse oksjoniga saab tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles