Cristiano Ronaldo valiti Inglismaa kõrgliiga parimaks mängijaks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo Manchester Unitedi särgis.
Cristiano Ronaldo Manchester Unitedi särgis. Foto: SCANPIX

Press Associationi ühendus viis 1000 inimese seas läbi uuringu, millest selgus, et läbi aegade parimaks Inglismaa jalgpalli kõrgliiga mängijaks peetakse Cristiano Ronaldot.

Ronaldo kuulus aastatel 2003-2009 Manchester Unitedi ridadesse ning mängis Inglismaal. Kuigi praeguseks mängib kuulus Portugali koondise ründeäss juba seitsmendat aastat Hispaanias Madridi Reali meeskonnas, pidasid Press Associationi uuringus osalenud inimesed Ronaldot siiski parimaks mängijaks, kes läbi aegade Inglismaa kõrgliigas on mänginud.

Press Associationi esindajad selgitasid, et nad andsid 1000 inimesele valikuvariandid, mille hulgast tuli valida nende meelest parim Inglise liiga mängija. Ronaldo sai 177 häälega esikoha, Thierry Henry 133 häälega teise ning Ryan Giggs 95 häälega kolmanda koha. Lisaks kuulusid veel valikusse Alan Shearer, Eric Cantona, Gianfranco Zola, Dennis Bergkamp, Steven Gerrard, Roy Keane ja Patrick Vieira.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles