Tartus tehakse algust sulgpalli Eesti meistrivõistlustega

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Tolmoff.
Kati Tolmoff. Foto: Liis Treimann

Täna algavad Tartus A Le Coqi Spordimajas Eesti meistrivõistlused sulgpallis.

Peamised pretendendid 51. Eesti meistritiitlitele on Kati Tolmoff ja Raul Must. Kati Tolmoff püüab oma kaheteistkümnendat meistritiitlit. Tolmoffi peamised konkurendid on Karoliine Hõim ja Laura Vana. Raul Must jahib kümnendat järjestikust meistrivõistluste kuldmedalit.

Tolmoff on soosik ka paarismängudes. Naispaarismängus on paariliseks Karoliine Hõim. Kõige tugevamat konkurentsi suudavad neile pakkuda eeldatavalt veel noorteklassi mängijad ja eelmise aasta Eesti meistrid Kristin Kuuba ja Helina Rüütel. Segapaarismängus on Eesti esireketid ja ühtlasi tiitlikaitsjad Must ja Tolmoff oma jõud ühendanud.

Meespaarismängus on esimesena asetatud paar Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner, kes kuu aega tagasi Tallinnas toimunud Euroopa Karikaetapil jõudsid veerandfinaali. Teise paigutusega on tiitlikaitsjad Karl Kivinurm ja Vahur Lukin.

6. veebruaril mängitakse kvalifikatsioonimängud. Laupäeva hommikul toimub põhiturniir ja algusega kell 14.30 peetakse poolfinaalid. Eesti meistrid selguvad pühapäeval 8. veebruaril kell 10.00 algavates finaalmängudes.

Võistluste tabelid ja tulemused: http://www.tournamentsoftware.com/sport/draws.aspx?id=655874C8-3B6F-4349-B54D-7E670570E4EA

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles