Eesti saadab U23 Põhjamaade meistrivõistlustele 18 sportlast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grit Šadeiko
Grit Šadeiko Foto: Mihkel Maripuu

Eeloleval nädalavahetusel (04.-05.09.08) toimuvad Söderhamnis noorsoo (U23) vanuseklassi Põhjamaade meistrivõistlused. Eestist sõitis traditsioonilisele Põhjamaade omavahelisele mõõduvõtmisele 18 liikmeline koondis.

Täiskasvanute koondise karastusega sportlastest on koondises odaviskajad Tanel Laanmäe ja Raine Kunigas, kiirjooksjad Richard Pulst (100 ja 200m), Asko Anipai (200m) ja Rasmus Mägi (400m tj),  mitmevõistleja Grit Šadeiko (100m, 100mtj, kaugushüpe) ja keskmaajooksja Laura Suur (5000m). Noorte rahvusvaheliste tiitlivõistluste kogemustega sportrlastest on  stardis veel odaviskajad Liina Laasma, Erki Leppik ja Magnus Kirt, kettaheitja Priidu Niit ning vasaraheitja Martin Lehemets.

Eesti delegatsiooni juhi Valter Espe sõnul on noorsoo vanuseklassi Põhjamaade meistrivõistlused suurepärane väljund U23 vanuseklassi sportlastele hooaegadel, mil ei toimu U23 Euroopa meistrivõistlusi. «Lisaks on see hea võimalus rahvusvahelise võistluse kogemuse saamiseks nendele sportlastele, kes veel täiskasvanute rahvuskoondisse ei kuulu,» ütles Espe.

Lisaks Eestile osalevad sellel aastal võistlusel Taani, Islandi, Norra, Rootsi, Soome, Läti ja Leedu koondised.

    

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles