Pacquiao ja Mayweatheri supermatši ümber puhkes järjekordne tüli

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manny Pacquaio (vasakul) ja Floyd Mayweather jr.
Manny Pacquaio (vasakul) ja Floyd Mayweather jr. Foto: SCANPIX

Poksimaailma ühe oodatuma kohtumise, Manny Pacquiao ja Floyd Mayweather Jr'i matši ümber puhkes järjekordne skandaal, kui ameeriklase esindajad nimetasid Pacquiao promootori lauseid väljamõeldiseks.

Pacquiao promootor Bob Arum teatas AP ajakirjanikule Tim Dahlbergile paari päeva eest, et telekanalid Showtime ja HBO on juba ülekandeõigustes kokku leppinud ning lahendamist vajab veel ainult kaks küsimust. «Meil oli neli probleemi ja kahega saime asjad korda. Nüüd jääb veel lahendada kaks asja, kui midagi uut ette ei tule,» lausus Arum.

Anonüümsust palunud Mayweatheri lähikondne sõnas aga Yahoo Sportsile, et Arum jutustab liiga palju. «Uskuge mind – kui see matš toimumata jääb, on selles süüdi Bob Arum. Keegi ei saa aru, mida ja milleks ta praegu teeb.»

Ka Mayweather ise kinnitas sotsiaalmeedias, et mingeid lepinguid pole veel sõlmitud, lisades, et tema pool teeb matši toimumiseks kõik. Arum oli varem märkinud, et Mayweather «põgeneb nagu varas». Ameeriklane postitas foto kohtumisest Pacquiaoga pärast seda, kui mehed olid juhtumisi NBA meeskonna Miami Heati kodumängul käies kokku sattunud. «Korraldasin selle kohtumise Manny Pacquiao hotellitoas, et matši ikka toimuks. Aga nemad räägivad avalikkusele, et meie põikleme. See POLE TÕSI,» teatas Mayweather.

30. jaanuaril New York Postile antud intervjuus kinnitas Arum, et matši toimumise kuupäev pannakse paika «lähema paari päeva jooksul». Seda pole juhtunud, ehkki räägitakse 2. maist ja Las Vegases asuvast MGM Grandi kasiinost. Nimetatud kuupäevani jääb praegu vaid 87 päeva. Arumi pidev komme meedias katte lubadusi jagada on endast välja viinud ka promootorfirma Top Rank presidendi Todd duBoefi, kes tunnistas aga hiljuti, et ei suuda oma kasuisa Arumi väljaütlemisi kontrollida. Väidetavalt on ka Pacquiao lähikondlased juba promootori peale kurjad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles