Rene Zahkna rahamurede üle ei kurda: kui on millestki puudu, siis sportlasest

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Zahkna sai EMil meesjuunioride 15 km pikkusel tavadistantsil hõbemedali.
Rene Zahkna sai EMil meesjuunioride 15 km pikkusel tavadistantsil hõbemedali. Foto: Tairo Lutter

Rene Zahkna, kes võitis eelmisel nädalal Otepääl peetud laskesuusatamise Euroopa meistrivõistlustel juunioride klassis kaks hõbemedalit, käis ETV saates «Ringvaade» ning rääkis muuhulgas sellest, kuidas ta suhtub seisukohta, et Eesti laskesuusatamise probleemid on seotud eeskätt rahapuudusega.

«Nii palju, kui raha on antud, selle summaga tuleb kohaneda. Nagu ka konkurentidega – kui konkurendid on kiiremad, siis sa ei lähe otsima endale nõrgemaid konkurente, vaid kohaned praeguse konkurendi kiirusega,» vahendab ERR Sport Zahkna sõnu.

«Isiklikult on mul selles mõttes hästi, et kuna mu isa teeb natuke ka mänedžeritööd, olen saanud endale korraliku seljataguse, mul isiklikult on rahamured kaetud ja mind see treenimisel väga ei mõjuta,» lisas ta. «Ma ei usu, et meil otseselt midagi puudu on. Kui puudu on, siis on sportlasest ise puudu,» vastas Zahkna küsimusele, milline oleks tema isiklik ideaaltiim.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles