Tänak Rootsi MM-ralli eel: see on üks mu lemmiketappe

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Tairo Lutter

Järgmisel nädalavahetusel toimuva Rootsi MM-ralli eel rääkis Ott Tänak, et tegu on tema ühe lemmiketapiga, kus kihutamist ta pikisilmi ootab.

«Olen Rootsi rallil osalenud vaid kahel korral ja mul pole seetõttu nii palju kogemusi kui mõnedel teistel sõitjatel. Ent see on kahtlemata üks mu lemmiketappe,» rääkis Tänak M-spordi pressiteenistuse vahendusel. «Kiiruskatsed on väga kiired ja sujuvad, mistõttu on Rootsis sõitmine alati lõbus.»

«Tingimused tunduvad olevat head ja loodan, et see nii ka jääb. Meie eesmärk on sõita puhtalt ja kiirelt ning võistlust nautida,» rääkis rallimees. Tänak lisas, et oluline on ka testimisel hea tunnetus saada.

«Lumevallid võivad meile palju tuge pakkuda, kuigi sellega tuleb ka ettevaatlik olla, ning naastrehvid peavad hästi. Sõidujooned on seal väga kitsad ja see on ilmselt kõige keerulisem osa, kuidas sõidujoonel püsida. Tuleb hoiduda värskele lumele sattumast, kus on väga libe.»

«Ootan järgmist nädalat väga, see on tõeline adrenaliinisüst, ei jõua ära oodata, et seal lõbutseda,» lisas Tänak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles