Liidrite vastasseis võrkpallis: TTÜ võõrustab Tallinna Selverit

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Selver.
Tallinna Selver. Foto: Sander Ilvest

Algav nädalavahetus pakub võrkpalli Eesti-Läti ühisliigas mitu põnevusmängu, laupäeval kohtuvad ka turniiritabeli kaks esimest võistkonda ehk TTÜ ja Tallinna Selver.

Kohtumine TTÜ spordihoones algab kell 17.00. Rakvere Võrkpalliklubi sõidab külla Läti esiklubile RTU/Robežsardzele ja Järvamaa Võrkpalliklubi Jelgava Biolarsile, vahendab volley.ee. 

Pühapäev pakub kaks põnevusmängu. Kell 16 võõrustab eelmise hooaja teine meeskond Tartu Bigbank turniiritabeli liidrit TTÜd. Pärnus lähevad telemängus samal ajal vastamisi kohalik Võrkpalliklubi ja Selver. Järvamaa Võrkpalliklubi mängib võõrsil Ozolnieki Poliursiga ja Rakvere Võrkpalliklubi samuti võõral väljakul Daugavpilsi Universitatega. 

12 järjestikust võitu saavutanud TTÜ on kogunud 45 punkti. Selver järgneb ühe vähempeetud mängu juures 42 ja Tartu 40 punktiga. Pärnul on neljandana koos 39 ja Rakverel kaheksandana 22 silma. Järvamaa hoiab 15 punktiga üheksandat ja Danpower/Võru Võrkpalliklubi 4 punktiga kaheteistkümnendat kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles