Rauno Pehka: poisid said Tarva mängus tunda seda, mida nad tulevikus nägema hakkavad

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Audentese SG/Noortekoondis.
Audentese SG/Noortekoondis. Foto: Liis Treimann

Korvpalli Eesti meistriliigas kohtusid täna omavahel Rakvere Tarvas ja Audentese SG/Noortekoondis. Tarvas juhtis mängu esimesest veerandajast lõpuni, võites selle lõpuks 101:73.

«Mingi osa mängust suutsime Tarvale täitsa hästi vastu panna,» sõnas Audentese treener Rauno Pehka.

«Mängu saatuse otsustas see, et nad võtsid meie ründelauast liiga palju palle, seetõttu said nad rohkelt kordusviskeid ja tundsid end seepärast enesekindlalt. Meil sai kolmandal veerandajal natuke jõud otsa ja kui jõud sai otsa, siis mõistus ka veidi. Võitlesime vapralt ja intensiivsus oli hea. Tarvas pidi meie vastu täie tõsidusega mängima. Mulle sümpatiseeris Tarvas ka, et nad panid meid kõva surve alla ja poisid said selles mängus  seda, mida nad tulevikus nägema hakkavad,» lisas ta.

Rakvere poolelt olid resultatiivsemad Julius Brooks ja Martin Jurtom, kes viskasid mõlemad 18 punkti. Juris Umbrasko lisas 14, Reinar Hallik 13, Brandis Raley-Ross 11 ning Siim Laur 10 punkti. Audentese suurimad korvikütid olid Siim-Markus Post 22 ja Madis Soodla 16 silmaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles