Real kaotas lühikese aja jooksul kauaks teisegi põhimehe

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Ramos.
Sergio Ramos. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpallimeeskonda tabas lühikese aja jooksul juba teine kehv uudis, sest lisaks metatarsaalluu murdnud James Rodriguezile jääb tükiks ajaks väljakult kõrvale ka põhikeskkaitsja Sergio Ramos.

Kolmapäeval Sevilla vastu peetud kohtumise avapoolajal väljakult longates lahkunud Ramosel tuvastati uuringutel reielihase rebend. Kaitsja mängupaus venib seetõttu vähemalt kuue nädala pikkuseks. Seejuures mängis Ramos detsembris klubide MMil hoolimata sellest, et arstid olid teda võimaliku vigastuse eest hoiatanud. Kuna vigastatud on ka Pepe, polegi Reali ridades hetkel rohkem keskkaitsjaid kui Raphael Varane ja Nacho.

Real kohtub täna Hispaania kõrgliigas tiitlikaitsja Madridi Atleticoga, 18. veebruaril minnakse Meistrite liiga kaheksandikfinaalis kokku Schalkega. Lisaks on neil veebruaris kavas liigamängu Deportivo la Coruna ja Elchega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles