Pidurdamatu Harry Kane murdis Arsenali

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harry Kane
Harry Kane Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga nädalavahetus hakkas kohe Põhja-Londoni derbiga, mis lõppes Tottenhami 2:1 võiduga Arsenali üle.

Kuigi tabelis oli Arsenal enne tänast Tottenhamist ees, siis mängukäigus see kohe kuidagi ei kajastunud - sisuliselt avavilest saadik domineerisid valgesärgid mängu. Küll aga ei olnud kodus mänginud Tottenham esimene skoorija, sest oma karistusalas valveta jäänud Mesut Özil viis Arsenali juba 11. minutil juhtima, vahendab Soccernet.ee.

Pärast vaheaega aga hakkas sel hooajal täiesti pidurdamatus hoos olnud Harry Kane'i pidu, mis kulmineerus kahe tabamusega. Esimene neist tuli nurgalöögijärgses olukorras ning teine selle hooaja tottenhamhospurilikult 86. minutil.

Liigatabelis tõusis Tottenham nüüd ka Arsenalist mööda ja enne teiste meeskondade mänge hoitakse tabelis neljandat positsiooni, Arsenal jätkab kuuendal kohal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles