Rainer Vassiljev: kõikuv mäng, eelkõige vastuvõtu osas

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Selveri peatreener Rainer Vassiljev.
Tallinna Selveri peatreener Rainer Vassiljev. Foto: Erik Prozes

Tänases võrkpalli Eesti-Läti ühisliiga liidrite lahingus TTÜ ja Tallinna Selveri vahel tuli Selveril viiegeimilises mängus linnarivaalile alla vanduda. Selveri peatreener Rainer Vassiljev sõnas, et vastane pööras mängu enda kasuks hea servi toel. Liigatabelis on TTÜ-l liidrina 47, Selveril teisena 43 punkti ja mäng vähem peetud.

«Võrkpallis on võiduks vaja kolme geimi,» oli Vassiljevi kommentaar 2:0 eduseisu kohta. «See seis tundub ehk neile, kes seda väljastpoolt näevad ühtmoodi, aga mängijatele ja treeneritele teisiti. Meie mängime ikka kolme geimivõiduni ja mingit jala sirgekslaskmist ei olnud ka täna.»

Mängu tõid juhendaja sõnul muudatuse TTÜ servid. «Kolmandas geimis lõid nad meid hüppeltserviga. Tuli Macieli (TTÜ brasiillasest diagonaal Daniel Maciel-toim) serviseeria, siis Krasnevski (TTÜ valgevenelasest nurgaründaja-toim) seeria. Neljas-viies geim saime nendega hakkama, aga siis tehti meile ära planeerivaga.»

«Kokkuvõttes kõikuv mäng mõlemalt poolt, eelkõike kõikuv vastuvõtu poole pealt. Üks väga hea geim meilt, üks neilt. Nemad ründasid veidi paremini ja tulemus oligi 3:2,» lisas Vassiljev.

Selveri põhimeestest ei mänginud täna traumaga hädas Martti Rosenblatt, kellele teevad valu põlved. Sander Rätsep tõi võitjate kasuks 29 punkti. Daniel Maicel lisas 22 silma. Selveri parimana tõi Lincoln Williams 26 punkti.

Põhiturniir saab läbi veebruari lõpus ja selleks hetkeks liidrikohal olev meeskond saab õiguse korraldada Final Four turniiri. Vassiljev ses osas sündmustest ette ei rutta. «Siin ei saa veel päris selgeks midagi, homme on esinelikul taas omavahelised mängud ja edasi tuleb veel mitmeid kohtumisi. Momendil on kõik veel ses osas lahtine,» sõnas ta.

Pühapäev pakub kaks põnevusmängu. Kell 16 võõrustab eelmise hooaja teine meeskond Tartu Bigbank Tartu TTÜ-d. Pärnus lähevad telemängus samal ajal vastamisi kohalik Võrkpalliklubi ja Selver. Järvamaa Võrkpalliklubi mängib võõrsil Ozolnieki Poliursiga ja Rakvere Võrkpalliklubi samuti võõral väljakul Daugavpilsi Universitatega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles