Panter ja Viking said väärt võidud

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HC Viking
HC Viking Foto: Rein Murakas

Jäähoki Eesti meistriliiga tänastes kohtumistes said väärtuslikud võidud Tallinna klubid HC Panter ja HC Viking.

HC Panter alistas Narvas sealse Narva PSK 4:2 (0:1, 2:1, 2:0) ning HC Viking kodujääl Tartu Kalev-Välgu samuti 4:2 (1:0, 2:2, 1:0).

Play-offi koha eest võitlevad Pantrid suutsid teisel kolmandikul kaks korda kaotusseisust välja tulla ning hea viimase perioodiga mängu enda kasuks pöörata. Võitjate väravad viskasid Kristjan Lorenz, Jaanus Sorokin, Kaspar Karik ja Jussi Nieminen, Narva PSK poolel skoorisid Georgi Vassiljev ja Aleksandr Davletkildejev.

Narva PSK väravavaht Aleksandr Šustov tõrjus 30 ning Pantrite Skoya Suzuki 24 pealeviset.

Liiga liider HC Viking kindlustas tänase 4:2 võiduga Tartu Kalev-Välgu üle põhiturniiri võidu. HC Vikingi väravad viskasid Nikolai Krasotin, Filipp Švarõgin, Konstantin Grištšenko ja Aleksandr Kuznetsov, Kalev-Välgu tabamused läksid Andrei Lukini ja Anton Jastrebovi arvele. 

Vikingi väravasuul tegi Villem-Henrik Koitmaa koguni 52 tõrjet, tarltaste puurilukud Anatoli Dubkov ja Aleksandr Kolosov kahe peale kokku vaid 23.

Pärast tänaseid kohtumisi jääb jäähoki meistriliiga põhiturniiril mängida veel üks ring.

Meistriliiga tabeliseis: HC Viking 31 (12), Narva PSK 19 (12), Kalev-Välk 18 (12), HC Panter 13 (12), Viru Sputnik 9 (12).

Järgmisel nädalavahetusel on liider HC Viking mänguvaba, omavahel lähevad vastamisi tabelis kõrvuti paiknevad meeskonnad. 

Laupäeval kell 14.00 peavad Kohtla-Järvel play-off’i koha nimel ülitähtsa kohtumise Viru Sputnik ja HC Panter. Pühapäeval kell 14.30 on piirilinnas vastakuti liigatabeli teine ja kolmas Narva PSK ja Tartu Kalev-Välk.

Põhiturniir jõuab lõpule 8. märtsil. Kahest mängust koosnevad poolfinaalid toimuvad 14. ja 15. märtsil, kolme võiduni mängitav finaalseeria algab 21. märtsil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles