Pahapill jättis endale EMi-võimaluse

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas toimunud rahvusvaheline seitsmevõistlus. Mikk Pahapill sai kolmanda, Kaarel Jõeväli neljanda koha.
Tallinnas toimunud rahvusvaheline seitsmevõistlus. Mikk Pahapill sai kolmanda, Kaarel Jõeväli neljanda koha. Foto: Tairo Lutter / Postimees

KERGEJÕUSTIK. Mikk Pahapill kogus Tallinnas toimunud seitsmevõistluses 5779 punkti ning säilitas seega võimaluse pääseda märtsis Prahas toimuvale EMile. Võistluse eel arvati, et EMil osaleva 15 mitmevõistleja hulka pääsemiseks tuleb koguda umbes 5800 punkti. Hooaja edetabel annab aga tiitlivõistlusele pääsuks lootust ka pisut väiksema summaga.

EMile kutsutakse tiitlikaitsja, möödunud suvehooaja 8kaheksaparemat ning tänavuse edetabeli esikuuik. Pahapill on oma tulemusega hooaja edetabelis 7., kuid tabeli juht venelane Ilja Škurenjov ja Tallinna võistluse võiduga teiseks tõusnud sakslane Kai Kazmirek pääsevad EMile juba mullusuviste tulemuste alusel. Lisaks on teada, et 5. kohal asuv Maicel Uibo ei saa USAs ülikooli eest võistlemise kõrvalt EMile sõita.

Pahapill jooksis teise päeva alustuseks 60 m tõkkeid 8,34ga, hüppas teivast 4.80 ja jooksis 1000 m 2.52,71. Kahe esimese tulemusega jäi Pahapill rahule, kuid 1000 m ajaga mitte. Võistluse esimesel päeval oli temas positiivseid emotsioone rohkem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles