Madridi Real on sihikule võtnud järjekordse superstaari

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harry Kane väravat tähistamas.
Harry Kane väravat tähistamas. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi on teadupärast klubi, kes ostab suurte rahade eest kokku tähtmängijaid ning nüüd on silm peale pandud järgmisele. Viimastel aastatel on Real hankinud Tottenhami ridadest endale Luka Modrici ja Gareth Bale’i ning nüüd on sihikule võetud tänavuse hooaja komeet Harry Kane.

Real on 21-aastast ründajat juba kolmel korral jälgimas käinud ning väidetavalt ollakse ründajast huvitatud, kirjutab Sportsmail.

Kane sõlmis hiljuti Tottenhamiga lepingu, mis seob teda klubiga 2020. aastani. Kane on Hispaanias juba kuulsust kogunud sellega, et ta on suutnud Tottenhamis pingile lükata hispaanlase Roberto Soldado.

Kane on sel hooajal Premier League’s löönud 12 väravat. Kõikide liigade peale on ta sel hooajal pidanud Tottenhami eest 34 mängu ja löönud 22 väravat.

Väidetavalt soovib Real tuua suvel oma meeskonda värskendust, kuna Karim Benzema on juba 27-aastane ning Cristiano Ronaldo 30-aastane ja seega vaadatakse ringi nooremate edurivimeeste seas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles