Heas hoos Klavani koduklubi tabas valus tagasilöök

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Verhaegh.
Paul Verhaegh. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondislase Ragnar Klavani koduklubi Augsburgi tabas valus tagasilöök, kui klubi teatas täna, et meeskonna kapten Paul Verhaegh peab tegema mängupausi.

Augsburg kohtus eile Saksamaa kõrgliiga mängus Frankfurdi Eintrachtiga ning kuigi Ragnar Klavani värav viis kodumeeskonna 1:0 juhtima ja 37. mänguminutil sai Augsburg ka 2:0 ette, lõpetati kohtumine siiski 2:2 viigiga. Lisaks eduseisu käestandmisele varjutas eilset mängu Augsburgi jaoks Verhaeghi vigastus, sest meeskonna kapten vahetati välja juba 18. mänguminutil ja täna teatas klubi oma kodulehel, et mehel tuleb teha paarinädalane mängupaus.

Verhaegh vigastas eile oma jalga ja klubi teatel selgus tänasel läbivaatusel, et tegemist on tõsisema vigastusega, mistõttu tehakse homme lisateste. Klubi hinnangul tuleb meeskonna kaptenil pidada mängupausi vähemalt paar nädalat, kuid täpsem diagnoos ja pausi pikkus selguvad pärast homseid teste.

Augsburg on tänavu kogunud 20 mänguga 34 punkti ja sellega ollakse praegu neljandal tabelireal, sama palju on koos ka koht kõrgemal platseeruval Schalke 04 meeskonnal. Järgmisena kohtub Augsburg sel laupäeval Bremeni Werderiga, kes hoiab hetkel kaheksandat kohta, järgmisel laupäeval võõrustatakse kuuendal kohal paiknevat Leverkuseni Bayerit, veebruarikuu viimasel päeval sõidetakse külla liigatabeli 14. meeskonnale Hertha BSC-le.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles