Madridi Reali ebaõnn jätkub: järjekordne mängumees vigastusega väljas

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sami Khedira (paremal)
Sami Khedira (paremal) Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpalli kõrgliigas mängiv Madridi Reali meeskond on sattunud mõõnaperioodi, kui viimastes mängudes on kaotatud vigastuste tõttu mitmeid mängijaid ning klubi info järgi peab järgmisena vigastuspausi pidama Sami Khedira.

Real kohtus laupäeval linnarivaali Atleticoga ja vastu tuli võtta hävitav 0:4 kaotus. Khedira alustas kohtumist algkooseisus, kuid teisel poolajal enam väljakule ei tulnud ja Real oli täna sunnitud teatama, et sakslane sai vigastuse, mis jätab ta palliplatsilt eemale hetkel teadmata ajaks.

Möödunud nädal oli Realile vigastuste mõttes tõeliselt must, sest kolmapäeval Sevilla vastu peetud kohtumise järel jäid vigastuspausile metatarsaalluu murdnud James Rodriguez ning reielihase rebendi saanud Sergio Ramos. Lisaks on kaitseliinist vigastuse tõttu puudu ka Pepe.

Real on Hispaania liigas hetkel endiselt liider, kuid nädalavahetusel teenitud kaotus ja lähikonkurendi Barcelona võit vähendasid nende eduseisu. Nii on Realil koos 54 punkti, Barcal 53 ja Atleticol 50. Järgmisel kolmapäeval alustavad Meistrite liiga valitsevad meistrid ka tänavuse Meistrite liiga kaheksandifinaalidega, kui 18. veebruaril mängitakse võõrsil Schalkega. Kordusmatš on kavas Reali koduväljakul 10. märtsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles