Saksa superstaar keeldus tippklubide pakkumistest ning jätkab Borussias

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marco Reus (keskel) sidus end Dortmundi Borussia meeskonnaga kuni 2019. aastani.
Marco Reus (keskel) sidus end Dortmundi Borussia meeskonnaga kuni 2019. aastani. Foto: Dortmundi Borussia, Facebook

Saksamaa jalgpalli viimaste aastate üks säravamaid mängumehi Marco Reus sõlmis oma koduklubi Dortmundi Borussiaga uue lepingu, mis seob teda meeskonnaga kuni 2019. aastani.

Reus oli väga lähedal meeskonnast lahkumisele, kuna ründava poolkaitsja vastu tundsid huvi pea kõik maailma tippklubid, teiste seas Madridi Real, Müncheni Bayern, Chelsea ja Barcelona. Mehe eelmises lepingus oli sees punkt, mis lubanuks tal meeskonnast lahkuda kõigest 25 miljoni euro eest, mis on taskupärane summa kümnetele meeskondadele üle maailma. Ometi otsustas Reus Saksamaa liigatabeli põhjas vaevleva Dortmundi kasuks.

«Olen oma otsusega väga rahul. Dortmund on minu kodulinn ja Borussia on lihtsalt minu klubi. Dortmundi meeskonda ja selle suurepäraseid fänne ootab edukas tulevik,» ütles Reus. Väidetavalt puudub mehe uuest lepingust ka väljaostuklausel. Borussia spordidirektor Michael Zorc lisas: «Reus oleks võinud liituda ükskõik millise tippmeeskonnaga. Tänane otsus näitab, et tema süda lööb koduklubiga ühes rütmis.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles