Jordani kindel abimees ja kaks täpsuskütti

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Golden State Warriorsi kaks staari Stephen Curry (vasakul) ja Klay Thompson on sel hooajal pidurdamatus hoos.
Golden State Warriorsi kaks staari Stephen Curry (vasakul) ja Klay Thompson on sel hooajal pidurdamatus hoos. Foto: SCANPIX

Golden State Warriorsi pole ookeanitaguses korvpalliliigas NBA aastaid tiitlipretendentide sekka arvatud. Viimati võideti meistritiitel 1975. aastal. Sel hooajal ollakse aga pidurdamatus hoos, hetkeseisuga on Golden State läänekonverentsi liider ja omab liiga parimat võiduprotsenti. Aeg, mis algas klubi jaoks 2011. aastal, on tuntud kui viskemasinate Stephen Curry ja Klay Thompsoni ehk The Splash Brothersi periood.

Eelmise aasta mais palgati Golden State’i juhendama 48-aastane Steve Kerr, kes on mängijana võitnud Chicago Bullsi ja San Antonio Spursiga viis meistritiitlit. Peamiselt on ta korvpallifännide südamesse läinud Bullsi hiilgeaegade päevilt, kui oli Michael Jordani üheks abiliseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles