Rock peab võitma ja lootma konkurentidele

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki korvpallimeeskond.
Tartu Rocki korvpallimeeskond. Foto: Rein Murakas

Tartu Rocki korvpallimeeskond peab EuroChallenge'i sarja veerandfinaali jõudmiseks võitma kaks viimast kohtumist ja lootma, et konkurendid mängivad neile soodsalt. Seega, kõik pole kaugeltki enam tartlaste endi kätes.

Rock sattus keerulisse seisu pärast teisipäeva õhtul Frankfurdi Skylinersilt saadud kaotust. Kuna sama alagrupi teises kohtumises alistas Saraatovi Avtodor Den Boschi, on tabeliseis järgmine: Skylinersil ja Avtodoril 3 võitu, Rockil ja Den Boschil 1 võit.

Tartu meeskond peab vahegrupi kaks viimast kohtumist kodus. Tuleval nädalal tuleb esmalt alistada Ühisliiga keskmike hulka kuuluv Avtodor, keda võõrsil õnnestus vägeva viskekontserdi abil lisaajal võita. Kui see kohtumine kaotatakse, on tartlaste lootused kustunud. Võidu korral jääb aga kõik viimase vooru otsustada ning palju sõltub ka Avtodori ja Skylinersi kohtumisest.

Rockile jääb võimalus vaid juhul, kui mõned tunnid varem Venemaal peetavas heitluses suudab Saksamaa klubi võita. Sellisel juhul tuleb tartlastel omakorda alistada Belgia klubi ja koht veerandfinaalis on käes. Kui aga Avtodor suudab koduväljakul Skylinersi üle mängida, pole Rocki viimasel kohtumisel enam tähtsust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles